Vakkenregistratie academiejaar 2017-2018 studenten faculteit Letteren en Wijsbegeerte

Belangrijke informatie in verband met vakkenregistratie voor studenten aan de faculteit Letteren en Wijsbegeerte

• Zet je je opleiding aan de VUB in 2017-2018 verder

• in de master kunstwetenschappen en archeologie, master geschiedenis, master taal-en letterkunde, master vertalen, master tolken, master journalistiek of master Linguistics and Literary Studies?
      Via https://my.vub.ac.be/vakkenregistratie vind je alle informatie over vakkenregistratie.
    • in een andere studie van de faculteit letteren en Wijsbegeerte?
      Van 1 juli tot en met 15 oktober 2017 (start academiejaar 2017-2018) moeten alle huidige studenten (= dag- en werkstudenten), die hun bachelor (alle LW-opleidingen), schakel- (alle LW-opleidingen), voorbereidingsprogramma (alle LW-opleidingen) of master Wijsbegeerte en Moraalwetenschappen nog moeten afwerken, verplicht langskomen bij de studietrajectbegeleiders.
      Jij zal je vakken NIET zelf kunnen registreren.