Stages

Tijdens je opleiding aan de Vrije Universiteit Brussel kan je twee soorten stages volgen. Dit kan zowel in het binnen- als in het buitenland.

  • Stage binnen je opleiding: Voor meer informatie hierover kan je het best terecht binnen je eigen faculteit of opleiding.
  • Vrijwillige stage: Tijdens je opleiding kan je ook een vrijwillige stage volgen. Indien deze stage plaatsvindt in het binnenland, dan dien je aan drie voorwaarden te voldoen:
  • De stage is onbezoldigd.
  • De stage vindt plaats tijdens de periode dat je student bent aan de Vrije Universiteit Brussel. Indien je een vrijwillige stage volgt tijdens het laatste jaar van je opleiding kan de stage lopen tot en met eind september van het jaar dat je afstudeert.
  • De stage is studie gerelateerd.

Indien je graag een buitenlandse stage wil doen kan dat uiteraard ook, maar dan dien je de regels te volgen die in dat land van kracht zijn wat stages betreft. Meer informatie over de stage procedure kan je terugvinden op onze website www.vub.ac.be/careercenter.

Contactgegevens

Het VUB Career Center is steeds op dinsdag en donderdag open. Voor de persoonlijke begeleiding werken we enkel op afspraak. Maak een afspraak via https://calendly.com/vubcareercenter
Dit kan ook op de Campus Jette. Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Openingsuren:

  • Dinsdag     10:00 - 12:00 & 13:00 - 16:00
  • Donderdag 10:00 - 12:00 & 13:00 - 16:00

Locatie
[A] Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus     
     Gebouw B, lokaal B.011     
     Pleinlaan 2, 1050 Brussel
[T] +32 (0)2 629 11 88
[E] careercenter [at] vub [dot] ac [dot] be     
Voor het doorsturen van je stagecontract ter handtekening, mail naar: internships [at] vub [dot] ac [dot] be
[W] www.vub.ac.be/careercenter