SOS inschrijvingen: herinschrijven in dezelfde opleiding

SOS inschrijvingen home

Deze SOS-pagina is voor VUB-studenten die hun huidige bachelor, master, voorbereidings- of schakelprogramma voortzetten.

Voor een herinschrijving in dezelfde opleiding moet je niet opnieuw aanmelden. Je mag dus direct naar 'level 2'.

Herinschrijving

Je ontvangt een herinschrijvingsmail om je online in de SelfService Studenten terug in te schrijven met je NetID. Let op: één keer de herinschrijvingshandeling uitvoeren (= 1x klikken) volstaat... Herinschrijvingen: instructies >>>
Daarna krijg je jouw nieuwe studentenkaart en inschrijvingsattesten thuis in de bus.

Laat de herinschrijvingsmail of je studentenkaart en attesten op zich wachten? Surf dan naar onze SOS inschrijving.

Heb je NetID issues? Ga dan rechtstreeks naar SOS NetID.

Registratie van vakken

In de SelfService Studenten stel je zoals elk jaar jouw jaarprogramma samen, al dan niet na inhoudelijk advies van je studietrajectbegeleider.

Krijg je een foutmelding bij het selecteren van je vakken? Stort je dan op onze SOS vakkenregistratie.