Restaurant Jette

dinsdag, 21 november 2017

Soep Bloemkoolsoep of minestrone
Dagmenu Gevogeltebrochette Archiduc met gemengde sla 
Veggie Quornblanquette op Vlaamse wijze met gemengde sla 
Pasta Lasagne Bolognaise 
Vis van de week Gepaneerde tanagra met tomaat met mozzarella, gemengde sla en remouladesaus


woensdag, 22 november 2017

Soep Kervelsoep of kippensoep
Dagmenu Hamburger met witte kool 
Veggie Groentelasagne met spinazie 
Wok Kip Madras met parelcouscous 
Vis van de week Gepaneerde tanagra met tomaat met mozzarella, gemengde sla en remouladesaus


donderdag, 23 november 2017

Soep Tomatensoep of broccolisoep
Dagmenu Noors duo van kabeljauw en zalm met fijne groenten en witte wijnsaus 
Veggie Noedels met gewokte groenten en tofubrochette 
Pasta Macaroni met ham en kaas 
Vis van de week Gepaneerde tanagra met tomaat met mozzarella, gemengde sla en remouladesaus


vrijdag, 24 november 2017

Soep Preisoep of champignonsoep
Dagmenu Varkensgebraad met erwtjes en worteltjes 
Veggie Quornfilet met worteltjes in boter 
Pasta Spaghetti met zeevruchten en gefrituurde scampi 
Vis van de dag Gepaneerde tanagra met tomaat met mozzarella, gemengde sla en remouladesaus