Andere eetgelegenheden

Het moet niet alle dagen restaurant of cafetaria zijn. Op onze campussen kan je ook elders terecht voor een lekkere hap.

Brussels Humanties, Sciences & Engineering Campus

Opinio

Opinio is het cafeetje in het hart van de campus (tussen gebouw E en D)

Je kan er terecht voor een ruim aanbod aan broodjes en snacks. In de zomer tref je hier heel wat mensen aan op het terras met een frisse pint of een lekkere koffie.

Openingsuren: 10.00 tot 21.00 (ma-vr tijdens het academiejaar)
Locatie: op de esplanade tussen gebouw D en E Complex

't Complex

‘t Complex is gehuisvest in gebouw L, boven de inkomhal. Ideaal om te bekomen na een inspanning of om af te spreken met vrienden. Je hebt hier ook inkijk in het zwembad. Vanaf 12u kan je hier een hapje eten. De kaart combineert snelle happen met een iets uitgebreidere keuken. Er zijn dagelijks suggesties.

[O] elke weekdag van 10u tot 01u.
[T] 02 629 28 91

Het Kultuurkaffee

Het Kultuurkaffee ging in 2015 dicht om plaats te ruimen voor een nieuw kotencomplex. Hierin wordt ook een nieuwe concertruimte en café voorzien.

[W] http://www.kultuurkaffee.be/nl/kaffee

Automaten

Op het campusplan Etterbeek en het campusplan Jette het vind je terug waar je op de campus iets kan eten of drinken. Ook alle automaten staan hierop vermeld.

Op het omgevingsplan Etterbeek vind je terug waar je rond de campus iets kan eten of drinken

Brussels Health Campus

The Link

The Link ligt op campus Jette, vlak naast het studentenhome. Je kunt er terecht voor snacks, koude schotels en broodjes.

[O] MA tot VRIJ 8:00 – 21:00       (vrijdag tot 13u30)

Cafetaria UZ

Achteraan in de inkomhal van het ziekenhuis vindt u het cafetaria. In het cafetaria kunnen zowel patiënten als bezoekers in een rustige omgeving genieten van drankjes en versnaperingen.

[O] MA tot VRIJ - 8:30 tot 19:30      ZA tot ZO - 12:30 tot 19:30 [T] 02 47797 96

Campus kaai

Resto Kaai