Waar kan ik op kot in Brussel?

Ben je op zoek naar een kot in Brussel? Hieronder tref je verschillende mogelijkheden voor het vinden van een studentenkamer.

Vrije Universiteit Brussel »

De VUB beschikt over 1265 kamers waaronder 39 tweepersoonsflats, 14 studio's en enkele kamers voor studenten met een rolstoel. Deze kamers liggen allemaal op en rond de campussen.
Meer info over VUB-kamers.

U-Residence »

Privé-partner COVAS nv verhuurt op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus studio’s in U-Residence. ‘Long stay’ (12 maanden) is exclusief voorbehouden voor studenten van VUB, ULB, EhB of Vesalius College. Ook ‘Short Stay’ (max. 3 maanden, hotelservice) behoort tot de mogelijkheden.
Meer info en reservatie: www.u-residence.be
Contact: info [at] u-residence [dot] be

Upkot »

Naast de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus biedt UpKot 216 kamers/studio’s aan.

Vanaf academiejaar 2017-2018 zijn er nabij de Brussels Health Campus 143 kamers / studio’s beschikbaar.

Studentenhome EhB »

Op de Brussels Health Campus beschikt de Erasmushogeschool Brussel (EhB) over een studentenhome met een 260- tal comfortabele ingerichte kamers. VUB-studenten betalen dezelfde huurprijs als EhB-studenten. Meer info.

Privékamer via Br(ik »

Als je liever in het centrum of elders in Brussel op kot gaat, kan je een beroep doen op het databestand van Br(ik dat in totaal meer dan 4000 particuliere koten telt.
Daarnaast heeft Br(ik ook nog een 400-tal kamers en studio's in eigen beheer. Meer info.