Stel je persoonlijke lesrooster samen met My Timetable

Met de gloednieuwe app “My Timetable” kiezen studenten en docenten aan de VUB zelf welke lessen in hun individuele lesroosters verschijnen. Vanaf 15 september 2017 vormt “My Timetable” een handige aanvulling op de bestaande lesroosters op basis van studentengroepen.

De voordelen van "My Timetable" op een rijtje

• Met deze app voeg je enkel de lessen die voor jou relevant zijn toe aan je individueel lessenrooster. Met een gecombineerd studietraject hoef je dus niet meer verschillende lesroosters te raadplegen.
  • Je kan - alvorens je je inschrijft voor vakken - een simulatie maken van je individueel lessenrooster om te zien welke keuzevakken al dan niet overlappen.
  • Bovendien kan je je inschrijven voor e-mails om op de hoogte te blijven van wijzigingen in lessenreeksen.
  • Je kan ook andere activiteiten toevoegen, zoals onthaalmomenten of activiteiten van Studiebegeleiding.
  • Om up to date te blijven, synchroniseer je je individueel lesrooster met je agenda.

My Timetable heeft een opstartfase: feedback wordt zeer op prijs gesteld. De bestaande lesroosters op basis van studentengroepen blijven behouden.

Meer informatie over deze nieuwe app >>>