Nieuw studentenportaal! MY.VUB wordt STUDENT.VUB

Ben je op zoek naar een antwoord op al je praktische of administratieve studentenvragen? Vanaf vandaag gaat het nieuwe studentenportaal ‘live’.

Hoewel hier en daar nog gelinkt wordt naar MY.VUB, raden we de VUB-studenten aan om STUDENT.VUB als startpunt te gebruiken.

Houd je studentenportaal regelmatig in de gaten: je vindt er ook al je events en belangrijke nieuwsberichten.

Alle studenteninfo op één plek

Het doel van dit nieuwe portaal is nog steeds hetzelfde: alle studenteninfo van de VUB centraliseren op één handige plek. In principe zou je dus via het portaal je weg moeten kunnen vinden, ook naar de andere applicaties zoals je Student Selfservice, je leerplatform Pointcarré, etc.

Het uiteindelijke doel blijft om alle applicaties maximaal te integreren. Dit portaal is een eerste stap in dit proces. MY.VUB blijft nog een poos bestaan, maar zal naar het eind van het academiejaar uitdoven.

Feedback welkom!

Een informatiewebsite blijft natuurlijk een ‘work in progress’ en de beste feedback komt van de studenten zelf. Als je iets niet duidelijk vindt, of we zouden iets vergeten zijn, één adres: info [at] vub [dot] be.

Jullie kunnen ook zelf jullie nieuws en events insturen.