Diabetescafé

Een gezellige avond voor diabetici die binnenkort de overstap maken naar de werkvloer.

[Datum] 3 oktober 2017 van 19 u tot 23 u

[Locatie] The House To Be, Zone 1, Researchpark 210 –1731 Zellik

[Prijs] Gratis

Ben je diabeticus en zit je als laatstejaarstudent met vragen over de overstap naar de werkvloer? Misschien worstel je dan wel met vragen zoals "hoe staan mijn potentiële werkgevers tegenover diabetes? Of hoe zal ik als collega hiermee omgaan?"

Tijdens het Diabetescafé trachten we - door het delen van persoonlijke ervaringen en via boeiende gesprekken - een antwoord te vinden op deze en andere vragen. Daarbij helpt loopbaancoach Mirjam Koudijzer je op weg met heel wat tips en tricks.

Het wordt een inspirerende avond die jou en je medestudenten en toekomstige werkgevers en collega’s helpen om diabetes een plaats te geven op de werkvloer.

Schrijf je in via secretariaat [dot] diabeteskliniek [at] uzbrussel [dot] be