Kennismakingsdagen Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

Nieuwe studenten of geïnteresseerden kunnen komen proeven van onze opleidingen Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen of Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.

Je krijgt informatie over de opleiding en faculteit. Je maakt kennis met bewegingsvorming: groepsfitness, judo, turnen, psychomotorische activiteiten, enzomeer. Daarnaast wordt je geïntrodueerd in theoretische onderdelen die in je opleiding aan bod komen: Chemie, Sportsociologie, Beginselen van de kinesitherapie, Menselijke fysiologie,...

Verder organiseert de facultaire studentenkring Mesacosa avondactiviteiten die absoluut de moeite waard zijn. Op een leuke manier leer je hierdoor je medestudenten kennen nog voor het academiejaar van start gaat. Je kan bovendien alvast heel wat opsteken van de oudejaarsstudenten.

De kennismakingsdagen 2017 gaan door van 18 september t.e.m. 19 september. Je vind het programma hier. Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande link.

Alle geïnteresseerden zijn welkom!