Interuniversitaire inschrijvingen 2e Master REVAKI

In het tweede masterjaar van de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie worden enkele opleidingsonderdelen georganiseerd in samenwerking met één of meerdere andere Vlaamse universiteiten.
Voor die opleidingsonderdelen kan het zijn dat je je moet inschrijven als gaststudent aan een andere universiteit dan je thuisinstelling.

Een inschrijving als gaststudent heeft geen invloed op je studiegeld of leerkrediet, maar je mag enkel inschrijven als gaststudent voor opleidingsonderdelen waarvoor je officieel bent ingeschreven in je thuisinstelling.
De inschrijving aan je thuisinstelling is de enige die invloed heeft op je studiegeld of leerkrediet, en is de enige die meetelt voor je diploma

Wie zich niet tijdig inschrijft als gaststudent, kan mogelijk niet deelnemen aan het examen en heeft geen toegang tot het online cursusmateriaal!

Overzicht interuniversitaire vakken

Een overzicht van de interuniversitaire vakken en aan welke instelling je, naast de inschrijving aan jouw hoofdinstelling, hiervoor moet inschrijven.

Hoe schrijf je je als VUB-student in voor vakken aan de UA, KUL, UGent of UHasselt?

UA: Je vind de werkwijze via deze link. Kies "voor een interuniversitaire opleiding".
KUL: Je vind de werkwijze via deze link.
UGent: Voor je inschrijving als gaststudent aan de UGent moet je zelf niets doen. Je moet enkel geregistreerd zijn aan de VUB voor het betreffende opleidingsonderdeel.
UHasselt: Je vindt hier een handleiding.

Hoe schrijf je je als student van UA, KUL, UGent of UHasselt in voor vakken aan de VUB?

Hoe schrijf je je in als gaststudent aan de VUB?

1. Je meldt je online aan op
    --> Knop “apply”.
    --> Vul al je gegevens in
    -->In dit document vermeld je welke opleidingsonderdelen je wilt volgen met de VUB-code .
    Deadline: 8 oktober 2017
  2. Studentenadministratiecentrum VUB schrijft je in als gaststudent
  3. De faculteit schrijft je in voor de opleidingsonderdelen
  4. Je ontvangt je studentenkaart per post.
  5. Met het nummer op de studentenkaart kan je netID (Pointcarré-login en VUB-mailadres) worden geactiveerd op http://www.vub.ac.be/tools/activatie.html
  6. De opleidingsonderdelen waarvoor je geregistreerd werd door de faculteit komen na 24u automatisch bij je Pointcarré-cursussen

Bij problemen contacteer je de faculteit.