Stap mee met de Refugee Walk 2017

Vluchtelingen leggen vaak lange afstanden af op zoek naar een veilige thuis. Stap mee met de Refugee Walk en zamel geld in voor mensen op de vlucht!

[Datum] 24 september 2017 van 8 u tot 20 u

[Locatie] Nationale Park Hoge Kempen, Maasmechelen

[Prijs] 30 euro

Vorig jaar organiseerden Vluchtelingenwerk en haar partners voor de eerste keer de Refugee Walk. Met het geld dat toen ingezameld werd door 700 stappers en hun sponsors kregen 25000 vluchtelingen en asielzoekers een warm welkom in het Startpunt van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Ook dit jaar wordt deze unieke sponsortocht van 40 kilometer georganiseerd in het wondermooie Nationale Park Hoge Kempen. Naast de prachtige wandeltocht kan je ook genieten van live muziek en drankjes en lekker eten onderweg. Het doel is om 300 000 euro in te zamelen. Daarmee kan Vluchtelingenwerk Vlaanderen mensen op de vlucht opvangen, informeren, ondersteunen en blijvend opkomen voor hun rechten.

Meer informatie vind je hier

Je kan de Refugee Walk ook volgen op de Facebook-pagina

Heb je zin om je als vrijwilliger in te zetten voor deze Refugee Walk? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website