Bereikbaarheid Brussels Health Campus: Campusknip vanaf 31 juli

Op 31 juli 2017 starten de rioleringswerken ter voorbereiding van een nieuwe passerelle tussen het UZ Brussel en de Brussels Health Campus in Jette. De weg tussen het UZ Brussel en de faculteitsgebouwen zal gedurende enkele maanden onderbroken zijn.

Kom je met de fiets?

Je kan de zone E-F-G-H-K binnen en buiten langs de stoep van gebouw K (rode route). Gelieve af te stappen voor de veiligheid.

Kom je met de wagen?

• De facultaire gebouwen in zone A-B-C-D-R en de omliggende parkeerplaatsen zullen via de hoofdingang van de campus te bereiken zijn (blauwe route).
  • De facultaire gebouwen in zone E-F-G-H-K en de omliggende parkings zullen via de inrit langs gebouw K te bereiken zijn (rode route). De uitrit gebeurt via een nieuwe uitrit aan gebouw GH.

De werken zullen duren tot midden december 2017

Omwille van de werf zijn ook minder parkeerplaatsen beschikbaar. Let bij het parkeren op de veilige doorgang voor andere weggebruikers en hulpdiensten.
Gedurende de werken kunnen VUB-personeelsleden en -studenten op vertoon van de personeels- of studentenkaart gratis parkeren op de parking Bowling Stones, op 750 m wandelen van de campus.