‘Rector for 1 Week’: Jana Goyvaerts nieuwe sidekick rector

Na het doorlopen van een stevige selectieprocedure en een professioneel bootcamp was het op 6 juli 2017 eindelijk zover. In de U-Residence onthulde rector Caroline Pauwels dat ‘Rector for 1 Week'-finaliste Jana Goyvaerts haar nieuwe sidekick zal worden.

In hetzelfde lokaal waar onze rector nog niet zolang geleden zelf vernam dat zij de nieuwe VUB-rector zou worden, onthulde ze de naam van Jana Goyvaerts. Jana zal onze rector tijdens de eerste week van het academiejaar 2017-2018 bijstaan in diverse bestuurstaken en ook VUB-ambassadeur zijn bij externe activiteiten.

Een dikke proficiat aan Jana namens het Infopunt Studenten!

En ook proficiat aan Charlotte De Grauwe, Mathias Cox en Jasper Maes voor het behalen van een plaats in de finale!