Hoe je puntenlijst downloaden + andere tips!

Na je examens je punten bekijken en/of een puntenlijst downloaden? Dat kan in de Self Service Studenten. Log in met je VUB NetID en wachtwoord. Je punten zijn beschikbaar zodra de faculteiten deze hebben gefiatteerd. Je definitieve puntenlijst is beschikbaar zodra de faculteit de deliberatie heeft gevalideerd. Je ontvangt hierover bericht per e-mail.

Jouw resultaten worden pas definitief na deliberatie door de examencommissie. De data van de deliberatie van jouw faculteit vind je terug op de facultaire pagina’s op MY.VUB. Er worden geen proclamaties meer georganiseerd.

Het volgende is nog belangrijk:

• gaststudent: je ontvangt jouw resultaten via jouw thuisonderwijsinstelling. Je kan wel je punten bekijken in de Selfservice Studenten.
  • student met een credit- of examencontract: jij ontvangt geen puntenblad. Je kan wel je punten bekijken in de Selfservice Studenten.

De examens zijn gedaan

• Je bent overal voor geslaagd?

Dikke proficiat en geniet van je vakantie! Een e-mail voor herinschrijving volgt.

Je ontvangt geen e-mail voor herinschrijving:

• als je een vervolgopleiding wilt gaan doen, bijv. de master na je bachelor. Meld je daarvoor aan via de Selfservice Studenten. Log in met je NetID en kies voor ‘nieuwe aanmelding’.
  • als je student met een credit- of examencontract bent. Als je volgend jaar weer vakken wilt opnemen, moet je daarvoor aanmelden via de Selfservice Studenten. Log in met je NetID en kies voor ‘nieuwe aanmelding’. Denk eraan het aanvraagformulier te laten tekenen.

• Je bent niet overal door?

Dat is heel jammer. Zet er nog even je schouders onder. Hierbij wat praktische info.

• Voor de schriftelijke examens ben je automatisch ingeschreven voor de tweede zit.
  • Voor de mondelinge examens kan het zijn dat je je moet inschrijven of een afspraak moet maken
  • Het StudieBegeleidingsCentrum biedt de volgende workshops aan in augustus:

Daarnaast kan je uiteraard ook steeds een beroep doen op het StudieBegeleidingsCentrum.