Subsidie voor jouw project 'Brussel als studentenstad'

Je bent student in Brussel, hebt zin om een activiteit te organiseren of een project op poten te zetten, maar je zoekt nog financiële ruggensteun? Vanaf volgend academiejaar ondersteunt de VGC je graag bij activiteiten die inzetten op jouw Brussel, jouw studentenstad!

De subsidie is er voor alle studenten die studeren aan een Nederlandstalige hoger onderwijsinstelling in Brussel en die, samen met medestudenten, een project/actie/evenement willen organiseren waarmee je inzet op Brussel als studentenstad. Dat kan bijvoorbeeld met je studentenvereniging, maar even goed voor een actie die je samen met enkele medestudenten op poten wil zetten.

Met deze subsidie willen de VGC:

• jouw frisse en creatieve initiatieven een kans geven,
  • samenwerking en uitwisseling tussen studenten aanmoedigen
  • en Brussel en het leven in de stad promoten.

Voorwaarde is dat je met je project inzet op het aanscherpen van de band tussen de Brusselse studenten onderling, de link tussen studenten en hun omgeving wil aanhalen, of dat Brussel als leer-, leef- en werkstad voor studenten in the picture wordt gezet.

Begin alvast ideeën te sprokkelen

Vanaf eind september 2017 kan je je projectaanvraag indienen via www.onderwijsinbrussel.be

Save