Week van de examenvaardigheden

Van 15 mei tot 19 mei organiseert de studiebegeleiding de week van de examenvaardigheden. Neem deel aan workshops, ontdek welke “gouden” examentips jouw docenten willen meegeven of kom langs op het contactpunt.

 
Wil je graag ontdekken hoe je kan ontspannen tijdens de examens? Neem dan zeker deel aan de workshop “Examenstress? Leer te ontspannen”. Ben je op zoek naar praktische vaardigheden die je kan inzetten tijdens de examens? Dan is de workshop “examenvaardigheden” misschien iets voor jou.
Omwille van de beperkte plaatsen is registreren verplicht. Een overzicht van alle workshops en meer informatie vind je hier.
 
Ben je benieuwd welke docent een gouden examentip voor jou in petto heeft? Hou dan zeker deze pagina in de gaten. 
 
Heb je nog vragen? Dan ben je uiteraard welkom in het contactpunt