SBC-workshop: examenstress (Jette)

Examenstress? Leer te ontspannen

  • [Datum & Tijd]: Woensdag 7 juni 17u-19u
  • [Locatie]: Campus Jette, A047
  • [Prijs]: Gratis
  • [Inschrijven] via deze link  Log in met deze gegevens:
    • Accountnaam: student
    • Wachtwoord: workshop

Wil je graag actief leren omgaan met jouw examenstress? Zoek je naar een gezond evenwicht tussen studeren en ontspanning? Wil je graag ontdekken hoe ontspanningsoefeningen jou kunnen helpen? Kom dan zeker naar de nieuwe workshop van het studiebegeleidingscentrum.

Deze workshop is bedoeld om studenten kennis te laten maken met verschillende ontspanningsoefeningen en hoe deze kunnen helpen bij (examen)stress. Er zal actief aan de slag gegaan worden, losse/gemakkelijke kledij is dus aangeraden!

Georganiseerd door het StudieBegeleidingsCentrum.