Het dierproeven- en proefdierendebat

Het dierproeven- en proefdierendebat. Enkele maanden terug verscheen een filmpje van GAIA. Dit zorgde voor veel ophef. Bij velen riep het standpunten op en er werd volop gedebatteerd. Maar hoe verlopen dierproeven? Welke regelgeving bestaat errond? Kan er met deze regelgeving omgegaan worden of blijven er ethische vraagstukken onbeantwoord? 

Omdat deze vragen blijven leven, organiseert Studiekring Vrij Onderzoek Jette een debatavond waar ze experten aan het woord laten. Ze zullen begeleid worden door een moderator, die ook aan u, als publiek, het woord kan geven.

Voelt u zich aangesproken? Heeft u vragen over dierproeven of bent u gewoon benieuwd naar de verschillende standpunten? Dan heten zij u welkom op donderdag 27 April om 20.00 op Campus Jette.

Na het debat is iedereen welkom in Tempus, waar er nagepraat kan worden tijdens de afterwork, met de into the wild-TD als afsluiter. 
Zowel de afterwork als de TD zijn ten voordele van een groep Geneeskunde masterstudenten die deze zomer voor het goede doel afreizen naar Oeganda.

Bekijk het event op MY.VUB en facebook

Save

Attachment: