Met workshops vlot door je studies: overzicht aanbod

Hulp nodig bij je studies? De dienst studiebegeleiding staat voor je klaar!

Zowel op Campus Jette als Etterbeek wordt er een reeks workshops georganiseerd, gaande van studievaardigheden tot examenplanning. Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen en vinden plaats op verschillende data. Een overzicht vind je terug op MY.VUB.

Nieuwe workshops

Naast de klassieke workshops werden dit jaar in het eerste semester enkele nieuwe workshops georganiseerd. Een voorbeeld is de workshop die je voorbereidt op de multiplechoice-examens, zodat je zeker de juiste keuze maakt op het examen. Deze workshop wordt ook weer in het tweede semester aangeboden. Net als de meer gerichte workshops in verband met het schrijven van de bachelor- of masterproef.

 

 

Save