Nacht van de Wetenschappen 2017

Banner Nacht van de Wetenschappen 2017

Nacht van de Wetenschappen

De Wetenschappelijke Kring en de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen hebben de eer en het genoegen je uit te nodigen op de 32e editie van de Nacht van de Wetenschappen, het jaarlijks galabal.
Sinds 1985 verwelkomen zij studenten van alle studierichtingen, personeel, en sympathisanten op deze magische avond.

Het galabal zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 21 april in salons De Venkel te Kortenberg, een prachtig herenhuis uit 1902 dat in 1987 werd gerenoveerd door de huidige uitbaters. De prachtige ligging en de culinaire hoogstandjes maken van deze galanacht ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.

Alle informatie over het diner, dansfeest, prijzen, gratis busdienst, en inschrijvingen vind je op deze website

Datum: 21 april 2017, 19u (diner), 23u (dansfeest)
Prijs diner/dansfeest:
€65/€17 (korting voor leden/betalen met Payconiq)
Info en inschrijvingen: https://wetenschappelijkekring.be/galabal
Vragen, verzoekjes, of opmerkingen: galabal [at] wetenschappelijkekring [dot] be

Bekijk ook het evenement op Facebook

Save