Word jij in 2017 CEO for One Month van The Adecco Group?

Heb jij het talent en de ambitie om 1 maand lang mee aan het roer van een multinational te staan? Grijp dan nu je kans en wie weet word jij wel CEO for One Month van The Adecco Group. Aanmelden vóór 16 april 2017.

CEO for One Month: een origineel concept, een bijzondere ervaring en een serieuze impact op je carrière. Een project dat niet alleen is weggelegd voor managementstudenten en natuurlijke leidersfiguren: kandidaten van heel diverse achtergronden ontpoppen zich tijdens de challenge tot echte toppers.

Schrijf je in voor CEO for One Month 2017 >>>

VUB Career Center at your service

Tijdens de selectieprocedure van CEO for One Month kan je rekenen op het VUB Career Center. Van advies over de opmaak van je CV en motivatiebrief tot sollicitatie- en presentatietechnieken. Een extra pluspunt: hun ervaring is troef! Twee van de drie medewerksters van het VUB Career Center zijn nauw betrokken geweest bij dit project. Aline Baeyens was in mei 2016 zelfs één van de 7 finalisten in België. 
Naar de website van het VUB Career Center >>>

 

 

Schrijf je in voor CEO for One Month 2017 >>>