14-daagse stage in China aangeboden door Huawei

Net zoals in 2015 en 2016 biedt Huawei Telecom aan 16 studenten van VUB, KUL, UGent, UCL, ULuxembourg and ULg een volledig betaalde 14-daagse stage aan in China op het hoofdkantoor van Huawei. 

De reis vindt plaats in augustus 2017, vlucht, verblijf en maaltijden worden betaald door Huawei.  De eerste week staat er een cursus Mandarijns op het programma, is er een kennismaking met de Chinese cultuur en worden een aantal bezienswaardigheden bezocht.  Nadien volgt een stage van 1 week op het hoofdkantoor van Huawei in Shenzen (ICT Technologies & Solutions). De actie is gericht op studenten van volgende richtingen :

  • 2de BA + 3de BA Ingenieurswetenschappen
  • 2de BA + 3de BA Computerwetenschappen
  • 2de BA + 3de BA Handelsingenieur
  • 2de BA + 3de BA Architectuur

De infosessie over het project 2017 vindt plaats op maandag 20 maart 2017 tussen 12u00 en 13u00 in zaal Rome, Pleinlaan 5, verdieping -1. Meer informatie over het project kan je opvragen via international [dot] relations [at] vub [dot] ac [dot] be, testimonials kan je terugvinden op deze website: http://www.seedsforthefuture.be/