Campus onderzoeken op haar toegankelijkheid. Help jij mee?

Op 20 maart om 16:00 uur organiseert ESN VUB EhB een MappED! event in het kader van hun Exchangeability week. Tijdens dit event zullen lokale en internationale studenten de gebouwen van de VUB op de campus Etterbeek op de proef stellen, wat betreft hun toegankelijkheid!

Studenten met en zonder een handicap testen de gebouwen aan de hand van verschillende vragen. Ook hebben studenten zonder beperking de mogelijkheid eens te ervaren hoe het is om met een handicap op de universiteit te studeren!

Binnen het Exchangeability project wil Erasmus Student Network op uitwisseling gaan toegankelijker maken voor studenten met een handicap. Met het MappED! project wil de organisatie de toegankelijkheid van alle universiteiten en hogescholen binnen Europa in kaart brengen. Aan de VUB dragen we daar met met het MappED! event ook aan bij!

Tot maandag 20 maart dus?!
Zet jezelf op aanwezig via FB.