ESNsurvey 2017 | Zeg JA tegen toegankelijke mobiliteit

Heb jij in het buitenland gestudeerd? Of wilde je dat graag maar was het om een of andere reden niet mogelijk?

Mogen wij dan een paar minuten van je tijd lenen? Deel je ervaring met het Erasmus Student Network!

16473621_1619872658030075_3953872676745924130_n.jpgElk jaar stuurt het Erasmus Student Network een online survey uit om te onderzoeken hoe Erasmus+ door de studenten zelf wordt ervaren. Aan de hand van deze informatie kan de vrijwilligers organisatie suggesties en verbeteringen doorgeven aan universiteiten en zelfs overheden.

Het doel dit jaar is om de uitdagingen en ondersteuningen van de mobiliteit voor studenten met een beperking in kaart te brengen over heel Europa. Ben jij een student met een beperking of ken je studenten met een beperking? Dan hebben we jouw hulp nodig! We hebben antwoorden nodig van zowel studenten met een beperking die op uitwisseling zijn geweest en studenten die door hun beperking of beperkte ondersteuning niet op uitwisseling kunnen gaan.

Vul de survey in via www.esn.org/esnsurvey2017