Studentenbevraging middelengebruik met kans op een mooie prijs

Er heersen nog steeds veel vooroordelen over het middelengebruik (alcohol, drugs en medicatie) van studenten. Door middel van een online enquête wil de Vrije Universiteit Brussel je medewerking vragen aan een grootscheeps onderzoek dat peilt naar de persoonlijke ervaring en mening van Brusselse en Vlaamse studenten.

Met de resultaten kunnen de universiteiten, de hogescholen en de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD) aan de slag met de ontwikkeling van een doeltreffend alcohol- en drugpreventiebeleid.

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 30 minuten, gebeurt volledig anoniem en geeft je kans op een mooie prijs (als je je gegevens achterlaat). Deelnemen aan de enquête kan tot 30 april 2017.

De vragenlijst invullen >>>>>>