Boost jouw thesis met het Thesis Café

Naast de bestaande workshops over de bachelor- en masterproef kan je dit academiejaar ook terecht in het Thesis Café om aan je thesis te werken.

Het Thesis Café is een begeleidingsinitiatief georganiseerd door de faculteit ES, maar staat open voor alle studenten. Het doel is om studenten met algemene vragen over onderzoeksmethodologie, bronvermelding en academisch taalgebruik direct te kunnen verder helpen.

Praktisch

Elke woensdagmiddag van 14 tot 17u kan je drie keer 45 minuten intensief werken aan je bachelor- of masterproef in het Studiebegeleidingscentrum. Tijdens de pauze van 15 minuten kan je bij een koffie of stuk fruit ideeën uitwisselen met elkaar of vragen stellen aan een studiebegeleider of assistent.

Registratie

Deelname is volledig vrijblijvend, maar we vragen je wel in te schrijven voor iedere wekelijkse samenkomst. Voor meer informatie en met vragen kan je mailen naar thesiscafe [at] vub [dot] ac [dot] be