Geef je mening over Brussel en bepaal zo mee het beleid

Vind jij dat de stem van de burger te weinig wordt gehoord. Erger jij je aan zwart-wit stellingen over hoe we samenleven? Wil je hier verandering in zien?

Op 17 februari is een Burgerkabinet van start gegaan waarmee ze willen nagaan hoe Vlamingen en Brusselaars Brussel beleven. Via het Burgerkabinet kan je in dialoog gaan met anderen en ideeën uitwisselen over de toekomst van Brussel. Jouw mening bepaalt via deze weg mee het beleid van de komende jaren. Ook de mening van jou, als student, is erg belangrijk!

Hoe denk jij over Brussel? Frisse ideeën? Beleef je Brussel als woonplek, als werkplek, als studentenstad, als culturele stad, als winkelstad, als uitgaansstad, als hoofdstad, als stad van diversiteit? Of is Brussel onbekend terrein voor je en wil je daar misschien verandering in brengen? Registreer je dan nu via www.Burgerkabinet.be en neem deel aan het debat.