Studentenraad organiseert: Week van de student

Van 20 tot 24 februari staat de week van de student op de planning. De studentenraad organiseert voor de tweede keer op rij een week vol diverse activiteiten voor alle VUB studenten.

Maandag (20 februari): STR informeert en discussieert (campus Jette)

Benieuwd naar de werking van de studentenraad of interesse om je volgend jaar zelf kandidaat te stellen? De studentenraad geeft je met plezier informatie. Nadien trakteren ze een vat in Tempus!

Dinsdag (21 februari): VUBrusselt - Citygame/After work/Party

Vanaf 17u kan je deelnemen aan de citygame en wordt het Beurscafé geopend voor een VUB After Work drink, nadien kan je een hapje eten op de foodmarket.  Vanaf 20u15 start het muzikaal programma.

Geen openbaar vervoer meer terug? Geen nood: er zijn PARTYBUSSEN!

Woensdag (22 februari):  STR informeert en discussieert (campus Etterbeek)

Benieuwd naar de werking van de studentenraad of interesse om je volgend jaar zelf kandidaat te stellen? De huidige studentenraad geeft je met plezier informatie.

Om de avond nadien goed in te zetten, trakteert de studentenraad met een gratis vat.

Donderdag (23 februari): Bubble soccer toernooi + open vergadering SBC

Laat je van je sportiefste kant zien en neem deel aan het bumpervoetbal toernooi! Deelname is GRATIS, maar inschrijven is verplicht.

Altijd al eens een vergadering van de studentenraad willen meemaken? Dit is je kans.

Vrijdag (24 februari): Brunch, meet and Greet Caroline Pauwels en Jan Danckaert

De studentenraad en Studiekring Vrij Onderzoek organiseren samen een 'meet en greet' met onze rector en vice rector. Ontbijt wordt voorzien voor iedereen die aanschuift.

Meer informatie kan je vinden op facebook. Lees ook het artikel op VUBToday.