VUB Career Center organiseert groots Kick-off event di 7 mrt

Op dinsdag 7 maart 2017 maakt het VUB Career Center graag (opnieuw) kennis met jou tijdens een Kick-off event in gebouw D (campus Etterbeek). Wat mag je verwachten op dit event? Een ervaren fotograaf die een professionele foto maakt voor je CV of LinkedIn profiel, carrierègerichte workshops en last but not least: alle ins en outs over de wedstrijd "Rector voor 1 week" onder het genot van een gratis lunch. Schrijf je snel in voor de infosessie en de workshops: de plaatsen zijn beperkt.

Sinds oktober 2016 heeft de VUB een partnership met The Adecco Group. Het VUB Career Center zal in deze nieuwe opzet diverse evenementen organiseren om de transitie van studenten naar de arbeidsmarkt zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Tijd voor een hernieuwde kennismaking dus. En dat wordt groots aangepakt op 7 maart met:

Wedstrijd ‘Rector for 1 week'
Lokaal D0.02

Professionele foto voor CV of LinkedIn profiel
Gebouw D, signalisatie wordt voorzien

13:15  - 16:15
Carrièregerichte workshops
Lokalen
D3.05, D3.08, D3.09

• 12:00 - 13:00 - Wedstrijd ‘Rector for 1 week’ (lokaal D0.02)

De wedstrijd ‘Rector for 1 week’ biedt één masterstudent - na het doorlopen van een stevige selectieprocedure - de kans om een week samen te werken met rector Caroline Pauwels. De winnaar van deze wedstrijd zal de rector bijstaan in diverse bestuurstaken en ook functioneren als ambassadeur van de VUB bij externe activiteiten.

Rector Caroline Pauwels en Nico Reeskens (Country Head Adecco BE) vertellen je alles wat je moet weten over deze unieke mogelijkheid onder het genot van een gratis lunch.

Geprikkeld? Kom dan naar de infosessie met gratis lunch. Inschrijven verplicht.

Inschrijven voor de infosessie incl. lunch >>>

• 11:30 - 14:00 - Professionele foto voor CV of LinkedIn profiel

Trek jouw meest professionele outfit uit de kast en lachen naar het vogeltje. Inschrijven niet nodig.

• 13:15 - 16:15 - Carrierègerichte workshops

Van 13:15 tot 16:15 uur zijn er drie carrierègerichte workshops waaruit je kan kiezen. Ieder workshop duurt drie uur. Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht.

! Op 7 maart kan je enkel deelnemen aan één workshop. Zit hier echter niet mee in: het VUB Career Center biedt alle drie de workshops regelmatig aan.

• Insights in my skills and ambitions (NL) (lokaal D3.05)
    (max. 20 deelnemers)
    Interactieve workshop met als doelstelling meer inzicht te krijgen in jouw eigen drijfveren en kwaliteiten.
  • Assessments Revealed (NL) (lokaal D3.09)
    (max. 20 deelnemers)
    Workshop met als doel meer zicht te krijgen op assessments en bijhorende testen.
    Deelnemers krijgen de kans om een aantal testen vóór de workshop af te leggen waarbij de interpretatie van deze testen wordt besproken tijdens de workshop.
  • Social Media Awareness (EN) (lokaal D3.08)
    (max. 20 participants)
    Workshop that stimulates your awareness about the professional use of social media.

Inschrijven voor een workshop >>>

Tot ziens op dinsdag 7 maart 2017 in gebouw D!

Save