Schrijf je nu in voor Tai Chi lessen en/of Chinese taallessen

Het Confucius Institute begint met Chinese taallessen en Tai Chi lessen op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus. Schrijf je nog tot 1 maart online in.

Tai Chi voor beginners

Tai chi is een vechtsport en heeft zijn oorsprong in China. Het is gekenmerkt door zachte, trage en harmonieuze bewegingen in combinatie met ademhalingstechnieken.
Lessen beginnen de week van 13 februari en eindigen de week van 26 mei. Inschrijven kan tot en met 1 maart.
Voor meer informatie en om je in te schrijven kan je terecht op de website.

Chinese Taallessen

De leraar is een ‘native speaker’ van Mandarijns; de lessen worden in het Engels gegeven. Er is ook een optie voor zij die ingeschreven zijn om een taal en cultuur zomerkamp bij te wonen in China, met deels financiering door het Confucius Institute.
De groepslessen beginnen de week van 13 februari en eindigen de week van 26 mei 2017. Inschrijven kan tot en met 1 maart.
Voor meer informatie omtrent de verschillende lessen, uren, prijzen en om je in te schrijven kan je terecht op de website