Beoordeel jouw proffen en vakken in de onderwijsevaluatie

Hoe tevreden was jij over de vakken van het eerste semester 2016-2017? Evalueer ze nu - anoniem - in de online onderwijsevaluatie. Log in met je VUB-NetID en wachtwoord.

Dankzij de onderwijsevaluatie sporen we mogelijke knelpunten op. Tevens ontvangen we ervaringen, meningen en suggesties die belangrijk zijn om het onderwijsproces in goede banen te leiden en om onze lesgevers van de nodige aanwijzingen te voorzien.

De resultaten van de onderwijsevaluaties worden steeds bezorgd aan de betrokken lesgevers, opleidingsraadvoorzitters, decanen en de vice rector Onderwijs- en Studentenbeleid en worden online gerapporteerd.

VUL DE ONDERWIJSEVALUATIE IN! >>>

Jouw mening telt!

Door jouw ervaring met het aangeboden onderwijs kunnen wij de kwaliteit van onze opleidingen waarborgen en waar nodig verbeteren.

Meer informatie

Meer informatie over de inhoud van de onderwijsevaluatie en de rapportering en opvolging van de resultaten vind je op de officiële resultatensite voor academisch personeel en studenten. Bij problemen met de onderwijsevaluatie kan je contact opnemen met kwaliteitszorg [at] vub [dot] ac [dot] be.