Les- en examenrooster

Lesrooster

De lessen van het eerste semester starten op maandag 25 september 2017. Dit is week 2 van het academisch jaar. In het tweede semester beginnen de lessen op maandag 12 februari 2017 (week 22).

Tip! Het wordt aangeraden om dagelijks je lesrooster te raadplegen. Zo ben je steeds op de hoogte van de laatste wijzigingen. Voor avondstudenten kunnen er ook lessen georganiseerd worden op zaterdagvoormiddag.

 lesrooster

Vragen bij je lesrooster?

De modulaire opbouw van de lerarenopleiding betekent dat je uurrooster kan verschillen van week tot week. Voor zo'n duidelijk mogelijk overzicht, kies je er daarom best voor om het uurrooster week per week te raadplegen, en niet per semester.

Je vindt hier een gedetailleerd overzicht van de activiteiten en locaties van Module 1: Urban Education (week 1: 25/09/2017 t.e.m. 01/10/2017). 

 Alle overige opleidingsonderdelen zichtbaar in je uurrooster , vormen een integraal onderdeel van je lerarenopleiding. De enige uitzondering daarop vormen de vakdidactieken die in je uurrooster verschijnen. Daarvan volg je steeds de vakdidactiek gelijknamig aan je profiel + je tweede vakdidactische keuze

Examenrooster

De data van de examenperiodes vind je terug in de academische kalender.

De voorlopige examenroosters voor de eerste zittijd zijn hieronder raadpleegbaar. Let op! Voor sommige examens dien je een tijdslot te reserveren via Pointcarré.

Examenrooster 1ste examenperiode - 1ste zittijd (januari 2018)

Examenrooster 2e examenperiode - 1ste zittijd (juni 2018)

 

 Ziekte en afwezigheid