Waar kan ik een template vinden voor een wetenschappelijke poster?

Er is op dit moment nog geen template in VUB-huisstijl beschikbaar. In de huisstijlgids zijn wel enkele richtlijnen en voorbeelden van ander drukwerk (affiches, beurspanelen,…) te vinden: http://aivpc41.vub.ac.be/ieco/stijlgids.html (inloggen met VUB-id)

Voor het opmaken van folders, affiches, uitnodigingen, brochures e.d. kan je een beroep doen op de dienst Marketing, Communicatie en Evenementen (MARCOM). Lay-outwerk in de  huisstijl is gratis. Denk er wel aan om op tijd (minimaal 14 werkdagen voor leveringsdatum) alle documentatie (teksten in WORD en foto's en illustraties van voldoende hoge resolutie, liefst 300 dpi) en gegevens zoals gewenst formaat, oplage en gewenste leveringsdatum aan de dienst Interne en Externe Communicatie te bezorgen. U krijgt steeds een drukproef te zien waarop u correcties en aanmerkingen kan formuleren. Als uw product eenmaal naar wens opgemaakt is, kunt u dit, afhankelijk van de gewenste oplage, laten drukken (via de dienst Communicatie) of laten printen (via de dienst Reproductie).

Nog vragen? Neem contact op met de dienst Marketing, Communicatie en Evenementen, tel. 02 629 21 34 of marcom [at] vub [dot] ac [dot] be.

Werd je vraag beantwoord?