Hoe kan ik herinschrijven voor mijn opleiding?

De deadline voor herinschrijven is:

• 8 oktober 2016 voor het 1e semester
  • 15 februari 2017 voor het 2e semester

Herinschrijven – een korte samenvatting

!  Wacht op een uitnodiging via e-mail die je ontvangt na je proclamatie van het Studenten Administratie Centrum

1. Ga naar je Student Self Service
  2. Log in met je NetID
  3. Klik op ‘herinschrijven’

4. Duid de opleiding aan waarvoor je wenst in te schrijven

5. Klik op 'doorgaan'
  6. Duid je werksituatie aan en vink 'schrijf me in' aan

Wil je overstappen naar avondonderwijs? Schrijf je eerst in en vul daarna het formulier werken en studeren in en bezorg het aan het Studenten Administratie Centrum.

7. Klik op 'indienen'.

Nadat je van je faculteit je proclamatie (voor de eerste zit of de tweede zit) hebt ontvangen, ontvang je van het Studenten Administratie Centrum een e-mail zodra je je kan herinschrijven.

! Elke bachelor, master, schakelprogramma, voorbereidingsprogramma, master na master, specifieke lerarenopleiding, doctoraat en creditcontract wordt beschouwd als een aparte opleiding. Voor iedere opleiding die je wilt volgen, moet je dus (her)inschrijven.

Wil je opnieuw inschrijven voor je opleiding?

Bijvoorbeeld: Je was vorig jaar ingeschreven voor een Bachelor of Arts in de Kunstwetenschappen en Archeologie en je wil je opnieuw inschrijven voor de Bachelor of Arts in de Kunstwetenschappen en Archeologie.

Meld je aan met je NetID en je wachtwoord via de SelfService Studenten en klik op 'herinschrijven'.

Kies de opleiding waarvoor je wil herinschrijven en klik op “doorgaan”.

Hierna word je gevraagd je akkoord te verklaren met het Onderwijs- en examenreglement door het vinkje ‘schrijf mij in’ aan te vinken en te klikken op ‘indienen’.

Nu ben je officieel ingeschreven en ontvang je je studentenkaart en inschrijvingsgetuigschriften.

Mocht je problemen hebben met je herinschrijving, bekijk dan de pagina SOS inschrijvingen: herinschrijven in dezelfde opleiding of contacteer het Studenten Administratie Centrum.