Hoe kan ik herinschrijven voor mijn opleiding?

Let op! Elke bachelor, master, schakelprogramma, voorbereidingsprogramma, master na master, specifieke lerarenopleiding, doctoraat en creditcontract wordt beschouwd als een aparte opleiding.

Wil je opnieuw inschrijven voor je opleiding?

Bijvoorbeeld: Je was vorig jaar was ingeschreven voor een Bachelor of Arts in de Kunstwetenschappen en Archeologie en je wil je opnieuw inschrijven voor de Bachelor of Arts in de Kunstwetenschappen en Archeologie.

Meld je aan met je NetID en je wachtwoord via de SelfService Studenten en ga via Hoofdmenu > SelfService > Inschrijving > SelfService herinschrijving naar de tab ‘Herinschrijvingen’.

Kies de opleiding waarvoor je wil herinschrijven en klik op “doorgaan”. Hierna wordt je gevraagd je akkoord te verklaren met de algemene voorwaarden door het vinkje ‘schrijf mij in’ aan te vinken en te klikken op ‘indienen’.

Nu ben je officieel ingeschreven en worden je studentenkaart en inschrijvingsgetuigschriften per post opgestuurd.

Mocht je problemen hebben met je inschrijving kan je de volledige handleiding bekijken of kan je contact opnemen met het Studenten Administratie Centrum via sac [at] vub [dot] ac [dot] be of 02 629 20 11.