Schelstraete Delacourt Associates: 'Over Schilderen'

Schelstraete Delacourt Associates nodigt u op donderdag 23 november uit op ‘Over Schilderen’, de eerste museumtentoonstelling van Gerhard Richter in België sinds 1976. Richter, niet de man van de aardbevingen, maar één van de belangrijkste nog actieve kunstenaars en één van de heruitvinders van schilderkunst in de naoorlogse periode. Deze tentoonstelling gaat door in het SMAK (Jan Hoetplein 1, 9000 Gent).

Op deze avond nodigt Schelstraete Delacourt Associates u uit om kennis te maken met Richter, maar ook met ons kantoor. We zijn het grootste onafhankelijke executive search kantoor in België en spelen mee op hoog niveau. Wij specialiseren ons in de rekrutering en selectie van management- en directieleden voor klanten uit alle mogelijke sectoren, met als specialiteit de hoogste en meest strategische posities binnen een bedrijf. 

Schelstraete Delacourt Associates groeit sterk en we zoeken actief naar nieuwe collega’s om ons team te komen versterken. Voor onze kantoren in Gent en Brussel, maar ook in Amsterdam. Analytisch en communicatief sterke kandidaten met een nieuwsgierige interesse in het bedrijfsleven zijn heel erg welkom!

 

Programma

19u Ontvangst

19u30 Voorstelling Schelstraete Delacourt Associates

20u Bezoek Richter Tentoonstelling ‘Over Schilderen’

21u Open Bar

 

Inschrijven kan tot 17 november via de volgende link: https://www.s-d-a.eu/en/agenda/richter

 

We kijken ernaar uit om kennis te maken op 23 november.

  

Schelstraete Delacourt Associates