Call voor NanoBAT project

Wij zijn volop bezig met het plannen van de secondments voor 2018 voor het NanoBAT project. Hiervoor zouden wij een Call willen lanceren naar al de doctoraatsstudenten van de VUB.

De doctoraatsstudenten zouden 2 keer 15 dagen naar Athene moeten gaan om daar een cursus te volgen. Er zijn 12 plaatsen. Het doel van de cursus is om te leren hoe je een Europees project moet schrijven en hoe je een business plan moet ontwikkelen. Is het mogelijk om vanuit de cel “european liaison office” een call te versturen naar de doctoraatsstudenten en om hun promotoren aan te moedigen? Wij hopen om op die manier meer respons te krijgen.

In de bijlage onderaan vindt u wat meer informatie.

Contactpersoon: Jef Vanparijs (Human Physiology Research Group – Faculty LK) Jef [dot] Vanparijs [at] vub [dot] be