OPROEP 2017 - PRIJS RUDI VERHEYEN: DOCTORATEN

OPROEP 2017 - PRIJS RUDI VERHEYEN: DOCTORATEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Prijs Rudi Verheyen  wordt toegekend aan een wetenschapper met een bijzondere verdienste voor het Vlaams natuur- en milieubeleid. De prijs wordt in 2017 toegekend voor doctoraal onderzoek, en heeft een waarde van 10.000 euro.


De Prijs Rudi Verheyen 2017 wordt ingesteld aan de Universiteit Antwerpen door Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw, in samenwerking met de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO). De prijs wordt georganiseerd door het Instituut voor Milieu & Duurzame Ontwikkeling van de Universiteit Antwerpen in samenwerking met het Departement Omgeving van de Vlaamse Overheid.

 

Meer informatie is beschikbaar op de IMDO-website:

www.uantwerpen.be/imdo

 

Met vragen kunt u terecht bij mevrouw Monique Sys

monique [dot] sys [at] uantwerpen [dot] be (monique [dot] sys [at] uantwerpen [dot] be) - tel. 03 265 3575