Cultuur

 

KultuurKaffee » 

Tot de lente van 2015 vormde het legendarische KultuurKaffee (KK) het culturele centrum van de VUB. Met het XY-project komt er een nieuwe concertzaal en gallerij. 

KultuurKaffee kiest daardoor (voorlopig) voor een nomadische werking in de stad.

 

BANG! »

Onder de titel ‘BANG!' nodigt het KK twee keer per jaar een gastcurator uit om een eigenzinnig, multidisciplinair, 6 weken durend, programma samen te stellen.

 

BILL: voordelen op je studentenkaart »

Als VUB-student geniet je van de internationale cultuurvoordelen van een BILL-bundel, d.w.z. 60.000 kortingen in binnen- en buitenland.

 
 
 

UiT in Brussel »

Ontdek met UiT in Brussel het Nederlandstalige culturele en vrijetijdsaanbod dat Brussel rijk is.

 

Paspartoe: dé vrijetijdspas voor Brussel »

Spaar punten door deel te nemen aan een activiteit van een Paspartoepartner en ruil nadien je punten in tegen voordelen.

Het KK beschikt over een 'groeps-paspartoe': indien je met min. 7 deelnemers een activiteit wil bijwonen kan je tot €6 p.p. korting krijgen. jade [dot] corbey [at] vub [dot] ac [dot] be (Vraag de pas aan per e-mail.)

 
 

Cultuurkalender »

Hoewel de grootste Brusselse culturele evenementen oplijsten onbegonnen werk is, doen we met onze cultuurkalender toch een gooi in de goede richting.

 

Culturele studentenverenigingen »

Er zijn ook verschillende culturele studentenverenigingen.

Zo heb je de VUB Players (theater & musical), Café Latté (koor), Het Vrije Podium (toneel) en - uiteraard - het VUB Orkest

 
 

Onze selectie »

Lees hier onze uitgebreide selectie van de belangrijkste Brusselse cultuurportalen, cultuurpartners, gemeenschapscentra, enzoverder.