Carrière & vacatures

Het VUB Career Center is een centrale dienst van de Vrije Universiteit Brussel die de kloof tussen studenten en de arbeidsmarkt wil verkleinen.

Je kan er terecht voor advies in verband met de opmaak van je CV en motivatiebrief, maar ook voor hulp tijdens de zoektocht naar een (eerste) job en voor begeleiding tijdens het sollicitatieproces. Dit kan zowel met persoonlijke begeleiding als met workshops in groepen. Daarnaast is het Career Center ook het centrale punt voor vacatures na je studies.

Verder biedt het VUB Career Center ook stage opportuniteiten en ondersteuning voor je stage. Zo kan je er terecht voor de opmaak van je stage contract en het laten ondertekenen daarvan.

Meer gedetailleerde informatie over bovenstaande services kan je terugvinden op onze nieuwe website: www.vub.ac.be/careercenter

Partnership met The Adecco Group

Sinds oktober 2016 heeft de VUB een partnership met The Adecco Group en staan onze career coaches klaar om (ex-) studenten te begeleiden. Het Career Center zal ook diverse evenementen organiseren om de transitie naar de arbeidsmarkt zo vlot mogelijk te laten verlopen. Een eerste gemeenschappelijk initiatief is de ‘Rector for 1 week’ campagne.

Contactgegevens

Het VUB Career Center is steeds op dinsdag, woensdag en donderdag open. Voor de persoonlijke begeleiding werken we enkel op afspraak. Maak een afspraak via https://calendly.com/vubcareercenter
Dit kan ook op de Campus Jette. Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Openingsuren:

  • Dinsdag     10:00 - 12:30 & 13:00 - 16:00
  • Woensdag  10:00 - 12:30 & 13:00 - 16:00
  • Donderdag 10:00 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Locatie
[A] Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
     Gebouw B, lokaal B.011
     Pleinlaan 2, 1050 Brussel
[T] +32 (0)2 629 11 88
[E] careercenter [at] vub [dot] ac [dot] be
[W] www.vub.ac.be/careercenter