Brussel & Ik

Brussel is een uitdagende stad die zich stap per stap laat kennen. De beste manier om Brussel van jou te maken is jezelf erin te 'smijten' en uit te kiezen wat jou boeit. Brussel is voor iedereen anders.

Op deze pagina vind je een aantal initiatieven die kunnen helpen jouw Brussel te creëren.

Uit in Brussel »

UiT in Brussel maakt je wegwijs in de stad. Ontdek de mooiste plekjes en informeer je over alles wat er te beleven via de Uit in Brussel-applicatie op de cultuurpagina.

 

Brussel en ik

Br(ik is jouw gids door Brussel Studentenstad. Zij maken in vele opzichten het studentenleven in Brussel extra boeiend en plezant: caféplan, Br(ikBike, Br(iklist en Brussel Brost.

 

Bruzz »

Blijf op de hoogte van wat in Brussel gebeurt. Je krijgt het nieuws per gemeente of per topic. Onontbeerlijk voor de student met een oog op zijn studentstad.

Volg Bruzz online, op radio en tv of in print. 

Image result for bruzz

 

Muntpunt

Muntpunt is het informatiecentrum van de Vlaamse Gemeenschap aan het Muntplein. Je kan er terecht voor stadsinformatie, uitleg over alle Nederlandstalige gemeenschapsdiensten in Brussel en informatie over evenementen, vrije tijd en cultuur.

 

Brussel Informatie Plein

Of kortweg BIP is het informatiecentrum van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan het Koningsplein. Hun focus ligt op de toeristische info van Brussel.