Basic Fit Lounge 1090

Studenten(organisaties) kunnen in de Basic Fit Lounge 1090 zelf activiteiten organiseren.

Op initiatief van de studentenraad kunnen studenten en personeel de ‘Basic Fit Lounge 1090’ op de Brussels Health Campus gebruiken voor de organisatie van allerhande activiteiten.

HOE RESERVEREN?

De lounge kan gratis gereserveerd worden via dit formulier. Uiterlijk de volgende werkdag krijg je bericht of je je plannen kan uitvoeren.

We publiceren je activiteit dan onmiddellijk in de event- kalender op MY.VUB. Daar kan je ten allen tijde nagaan welke data al gereserveerd werden en welke dus nog vrij zijn.

GEBRUIKERSREGLEMENT

We krijgen die ruimte binnen het samenwerkingsverband met Basic Fit, dus om de goede verstandhouding te bewaren vragen we jullie wel het er netjes te houden en op te ruimen na afloop van jullie activiteit. Het blijft trouwens een openbare ruimte en is enkel beschikbaar tijdens de openingsuren van de Basic Fit.

Verdere informatie omtrent het gebruik van de lounge kan teruggevonden worden in het ontwerp van gebruikersreglement.

CONTACT

  • Studentenwerking [at] vub [dot] ac [dot] be
  • Telefoon Infopunt Studenten: 02/629 20 10

OPMERKING

De lounge bevindt zich waar vroeger het bowling café was. Momenteel moet je wel alles zelf voorzien en beperkt de technische uitrusting de mogelijkheden nog een beetje. In de toekomst kunnen er lezingen, debatten, vergaderingen, filmavonden, recepties en allerlei andere culturele aangelegenheden plaatsvinden.